Nemirna lobanja

Ova priča počinje 1827.god. kada je William Corder ubio Mariu Marten u ambaru gde je i zakopao.

William Corder je bio ljubavnik od Marie. Nakon toga su i ona i on za javnost otišli da žive u drugi grad.Međutim posle nekog vremena majka od Marije je sanjala kako je ona mrtva i zakopana u ambaru.

Policija je to istražila i pronašla leš. Uhvatili su Williama i nakon suđenja je bio proglašen krivim. Obešen je 1828.god.Toj tragediji tu nije kraj.

Britanski doktor John Kilner je imao čudnu privatnu opsesiju da skuplja lobanje i svaku lobanju je pedantno držao u svom stanu lepo upakovanu u specijalnim kutijama. Naravno najviše ga je oduševljavala lobanja koju nije imao a to je bio skeleton u jednoj bolnici koji je služio za podučavanje studenata.

Taj skeleton je inače bio od William Corder-a.Doktor John Kilner je dugo posmatrao taj skeleton, sve dok jedne noći nije odlučio da ga ukrade, odnese kući i postavi u jednu od kutija specijalno pripremljenom za njega. Međutim život doktora postaje prava noćna mora.

Čudni zvuci, mrmljanja, teška disanja su postala sastavni deo kuće i ponekad je čak bela ruka letela kroz vazduh i znala da udara kutiju u kojoj se nalazio skeleton od William Corder-a.

Doktor više nije mogao izdržati i nije znao šta da radi pa je rešio da pokloni lobanju svom prijatelju.

Međutim i tom prijatelju su počele da se dešavaju čudne stvari nakon kojih je on rešio da konačno da hrišćansku sahranu ostacima od WIlliam Corder-a.Namučena duša ubice Corder-a je konačno smirena na ovaj način.

Da li Vam se svidja ovaj projekat?

Kliknite na zvezdicu da bi ostavili utisak

Average rating 0 / 5. Broj glasanja 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *